Archief
Herfst
Nova Roma
Sjaars
It's a new dawn, it's a new day
We call it WARSao Paulo 16-06-2009

It's a new dawn, it's a new day

Een of andere tekst van een moeilijk liedje. Echter qua tekst niet geheel onaardig. Een nieuwe ochtendgloren en een nieuwe dag. Iets waar elke peuter (lees: feut) zich wel iets bij voor kan stellen. Tevens is het een uitdrukking waar de meeste religieuzen wel een beeld bij hebben, dan wel positief, dan wel negatief.

Echter is voor Leeden deze tekst misschien nog wel het meest aansprekend. Uiteraard maken zij vaak letterlijk deze momenten mee. Het is niet altijd ideaal om na een mooie avond op de Sociëteit de nieuwe dag te zien aanbreken terwijl u voornemens was de slaap te vatten.

Tevens is het nieuwe academisch- / verenigingsjaar een mooie symbolische vergelijking met een nieuwe dag. Een nieuwe ronde, nieuwe kansen. Worden het dit jaar de ECTS die gaan zegevieren of toch weer de biertjes en de buiten-studie activiteiten? Dit jaar gaan werken of toch maar weer een belletje richting de ouwe lui of Groningen?

Of is dit misschien allemaal volstrekt nieuw voor je en weet je niet waarover ik het heb. Zegt de locatie en de periode van het jaar van schrijven u niets? Gezegend ben je, mooie bofkont!

Welkom in een nieuwe wereld, een wondere wereld. Een nieuwe tijd vol met uitdagingen.

Ben jij die echte bofkont? Welkom in de wondere wereld van ARENA!

L.F.A. van Loon
o.t. President